Reference

S storitvami računovodskega servisa Instanca računovodske storitve d.o.o. sem zelo zadovoljen iz preprostega razloga: gre za popoln servis, ki vključuje več kot sam obračun in kalkulacijo postavk – Primož zna vzpostaviti pristen človeški odnos, stik ter si vzame čas za pogovor s stranko, kar je izredno pomembno pri graditvi in ohranjanju poslovnega razmerja. Zato sem s storitvami zelo zadovoljen in se počutim varnega.

Štefan Gostič
VARGO S.P.

Kot pravni strokovnjak v poslovnem svetu pogosto potrebujem hitre in zanesljive odgovore, na katere se lahko zanesem. Družba Instanca d.o.o. vse to nudi, poleg tega pa je osebje izredno prijazno, vedno dosegljivo, pripravljeno pomagati, in zelo iznajdljivo, ko je soočeno s problematičnim ali nenavadnim računovodskih primerom. Odkar naša družba sodeluje z računovodsko družbo Instanca d.o.o. nismo imeli nikakršnih računovodskih ali davčnih problemov, kar je največja pohvala in priznanje kvalitetnega dela. Potrdim lahko, da so storitve družbe Instanca d.o.o. vrhunske kvalitete, zato jo toplo priporočam vsem, ki potrebujejo kakršnekoli računovodske storitve.

doc. dr. Miha Šepec
DEDIŠČINA, PRAVNE STORITVE IN REŠEVANJE SPOROV D.O.O.

Z računovodstvom Instanca sodelujemo že 6 let. Delo z njimi nam je bilo vedno v veselje. Njihovo delo je strokovno in natančno, zato bomo z njimi sodelovali tudi v prihodnje.

Petra Rodman
BELA DESIGN D.O.O.

Podjetje Instanca računovodske storitve d.o.o. in njihovi sodelavci mi zagotavljajo vrhunske storitve s področja računovodstva, vodenja knjig in davčnega svetovanja, velikokrat tudi izven pogodbeno dogovorjenih aktivnosti in samoiniciativno.
Pri vsakdanjem delu z njimi imam izkušje, da so zmeraj dosegljivi, zanesljivi, z načinom dela poenostavijo procese in podjetje lahko samo priporočim.
S poslovanjem s podjetjem Instanca d.o.o. sem si zagotovil, da so me razbremenili večine za osnovno dejavnost nepotrebnih aktivnosti, ki pa so nujne in obvezne, pridobil na času in si v veliki meri olajšal poslovanje.

Dr. Matej Breznik mag. farm.
MEDOKTA, MATEJ BREZNIK S.P.

S podjetjem INSTANCA RAČUNOVODSTVO sodelujemo od same ustanovitve našega podjetja, 4 leta. Pomagali so nam pri vseh informacijah o postopku odprtja podjetja in nam sproti dajali vse informacije o aktualnih spremembah, ki jih sami nimamo časa spremljati. Vedno nas pravočasno obveščajo, kdaj je treba kaj oddati, dokumente pa ob dogovoru pridejo tudi sami iskat, kar je ob naših natrpanih urnikih idealno. Vedno nam korektno odgovorijo na vsa vprašanja o različnih računovodskih zadevah, svetujejo o raznih izboljšavah in navzven delujejo kot naši veliki podporniki.

Jaka Uštar
JAKOB UŠTAR S.P.

Živimo v času, ko se vse odvija hitro in ko je zelo pomembno, da imaš za storitve, ki jih potrebuješ, ob sebi ljudi, na katere se lahko stoodstotno zaneseš. Ker se že leta zanašam na družbo Instanca d.o.o. in v tem času nisem imela nikakršnih težav, kar se tiče računovodskih storitev, jo zaradi kvalitetnega dela lahko priporočim vsem, ki potrebujejo takšne storitve.

Tisa Stergel, novinarka
MEDIJSKE STORITVE, TISA STERGEL S.P.

Instanci sem zvesta že od ustanovitve podjetja leta 2009. Vedno se lahko zanesem na hiter odziv, kadar potrebujem nasvet, in vem, da delajo v mojem interesu.

Urška Žitnik, prevajalka
ANGLICA, PREVAJANJE IN LEKTORIRANJE, URŠKA ŽITNIK S.P.

S Primožem iz podjetja Instanca računovodstvo sodelujemo že od ustanovitve zasebnega zavoda leta 2013. Z njegovim delom imamo zelo dobre izkušnje. Veliko nam je pomagal predvsem pri začetnih težavah, ki se jih sami ne bi znali lotiti. Ažurno nas obvešča o spremembah, ki jih moramo upoštevati pri našem poslovanju in nam vedno pomaga s koristnimi nasveti, kar je res dragoceno.

Sonja Kerin Krek
BALETNI ODDELEK PLESNE ŠOLE PLES PLUS

Smo nepridobitni zasebni zavod, ki deluje na področju socialnega varstva. Pri našem delu je premišljeno ravnanje z denarjem izjemno pomembno, saj razpolagamo z omejenimi finančnimi sredstvi, katerih poraba je s strani sofinancerjev namensko določena. Ob sebi za to potrebujemo računovodstvo, ki pozna delovanje nepridobitnih organizacij, nam hitro poda kvalitetno informacijo, ki jo za svoje poslovanje potrebujemo, najde ustrezno računovodsko rešitev v dani situaciji in za nas opravi brez dodatnega plačila še kakšno računovodsko storitev več. Vse to nam nudi Instanca računovodstvo. Dosedanje izkušnje so pokazale, da je bila naša izbira računovodstva Instanca zelo dobra poslovna odločitev.

Alenka Hebar
PRELOMI, INŠTITUT ZA DRUŽINSKO TERAPIJO, SVETOVANJE IN IZOBRAŽEVANJE

Pošljite povpraševanje ali pa nas pokličite na 0599 689 00.

Veselimo se priložnosti za sodelovanje.

Instanca računovodstvo mi je prihranilo že marsikatero skrb. Še posebej sem bila zadovoljna z njihovim poznavanjem mednarodnih predpisov in zakonov, saj kot prevajalka sodelujem z različnimi strankami iz tujine. So hitri, odzivni in prijazni. Vsakemu mojemu vprašanju in dilemi se zares posvetijo, zato nikoli nisem imela občutka, da sem (zgolj) še ena stranka… Kljub mojemu nepoznavanju računovodenja imam, odkar sodelujem z njimi, zelo dober pregled nad svojimi financami, kar mi skupaj z njihovim svetovanjem pomaga bolj uspešno voditi podjetje.

Marija Cukjati, prevajalka
DEMIJAN, MARIJA CUKJATI S.P.

z INSTANCA RAČUNOVODSTVO sodelujemo že deseto leto, in smo izredno zadovoljni. Nudijo nam vse, kar je potrebno za uspešno poslovanje. Všeč nam je pa tudi, da imajo mesečni pavšalni znesek za storitve, in tako v sindikatu točno vemo koliko nas bo stalo. Kar tako naprej.

Klemen Zupančič
GASILSKI SINDIKAT GASILSKA BRIGADA LJUBLJANA

Podjetje Instanca ima po našem prepričanju dobro razmerje med ceno in kvaliteto. Priporočamo!

Urbič Milan, direktor
FREKVENCA D.O.O. – VILA ZDRAVJA

To, da pridejo po dokumentacijo na naslov podjetja, se mi izredno dopade, saj lahko v tistem času, ki bi ga namenili za odhod v računovodstvo, pridobimo novo stranko, in posledično večji prihodki podjetja. Zelo nam olajšajo delo.

Janez Bokalj
AVTOCENTER BOKALJ, JANEZ BOKALJ S.P.

Z delom računovodskega podjetja INSTANCA d.o.o. smo zelo zadovoljni, saj svoje delo opravljajo ažurno in kvalitetno. Najpomembneje pa je, da z dobrimi nasveti pripomorejo k kvalitetnejšemu delu podjetja. Zadovoljni pa smo tudi z cenami storitev, zato jih PRIPOROČAMO.

Hančič Marko
HANČIČ MARKO S.P.

Profesionalen odnos, odlično strokovno znanje, ažurno svetovanje, hitra odzivnost in konkurenčna cena storitev so prednosti, ki bi jih moralo imeti vsako podjetje – INSTANCA RAČUNOVODSTVO jih ima. Zato smo zadovoljni, da je naš partner za računovodske storitve podjetje Instanca d.o.o., ki ga priporočamo, vsem, ki želite imeti pregledno in skladno z zakonom in računovodskimi standardi urejeno računovodstvo.

Aleš Černač, direktor
EKOMUNALA D.O.O.

Z računovodskim servisom Instanca d.o.o., sodelujemo že 2 leti. V tem času se je podjetje izkazalo kot zelo korekten partner, ki zelo kvalitetno in ažurno izvaja svojo dejavnost. Za vse dodatne informacije vam je vedno na voljo in zelo hitrim odzivnim časom. Zelo priporočamo.

Emil Temimovič, direktor
E-MEDIA D.O.O.

Pred dobrima dvema letoma smo po prevzemu podjetja Galex d.d., za katerega je bil že razpisan stečajni postopek skupaj z našim računovodstvo uspešno izpeljali proces prevzema Družbe ter se lotili zahtevnega procesa prestrukturiranja družbe.  Danes je družba Galex d.o.o.družba, ki uspešno deluje in raste. Za uspešno poslovanje družbe ter izpeljavo vseh postopkov, ki jih zahtevajo takšni prevzemi ,pa je vrhunsko računovodstvo  ključnega pomena. Za nas je danes dovolj dobro le najboljše. Računovodski servis Instanca računovodstvo odlikuje odzivnost, strokovnost, pripravljenost sodelovati  s strokovnjaki z vseh področij za uspešno izvedbo poslov, zakonodajnih procesov ipd. ter oseben pristop.. Za naše podjetje pa je takšna pomoč neprecenljiva.

Iva Živanović
GALEX D.O.O., farmacevtska družba za proizvodnjo zdravil

Instanca računovodstvo nudi  storitve na najvišjem nivoju s strokovnostjo, profesionalnostjo, hitrim odzivom ter prijaznim odnosom. Z veseljem ga priporočamo vsem, ki si želijo zanesljiv računovodski servis.

Lara Turk
ANIMA PET D.O.O.

Najboljše storitve računovodstev so hitre, pravočasne, strokovno podkrepljene in finančno ugodne. Vse to Instanca računovodstvo ima in zelo smo zadovoljni, da smo ji zaupali vodenje naših poslovnih knjig. Navdušujejo nas tudi s konkretnimi nasveti in odličnimi argumenti. PRIPOROČAMO!!!

Tomaž Bokalj
BOKALJ D.O.O.

Pošljite povpraševanje ali pa nas pokličite na 0599 689 00.

Veselimo se priložnosti za sodelovanje.